Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Τζουλιαδάκης Κατασκευαστική


Μεταλλικά κτήρια

Μετρώντας πλέον 37 χρόνια εμπειρίας στα μεταλλικά κτήρια και διαθέτοντας εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε κάθε είδους μεταλλικό κτήριο (κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, γυμναστήρια κ.α), πάντα χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά και έχοντας ως γνώμονα την βέλτιστη ποιότητα κατασκευής και την συνέπεια παράδοσης του έργου.  

Μεταλλικά Κτήρια Τζουλιαδάκης Ηράκλειο Κρήτης


Συμβατικά κτήρια

Κοινώς, μπετόν. Κλασσικός τρόπος δόμησης σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υλικών και των στοιχείων δόμησης, που σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα, δίνουν το αποτέλεσμα που εγγυάται η Τζουλιαδάκης κατασκευαστική.


Ειδικές κατασκευές

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι σε θέση να κατασκευάσει κάθε είδους κατασκευή από σίδερο ή ανοξείδωτο πχ. κάγκελα, πόρτες, γκαραζόπορτες, γερανογέφυρες, σκάλες κ.α, προσαρμοσμένα στο χώρο και στην επιθυμία σας!


Κουφώματα αλουμινίου

Χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά, κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Ακολουθώντας την τάση της εποχής υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής ενεργειακών κουφωμάτων. Επίσης αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευή από αλουμίνιο (κάγκελα, πόρτες κτλ).


Ανακαινίσεις

Κάνουμε το παλιό, καινούριο!! Προσαρμόζουμε τον ήδη υπάρχον σχεδιασμό στην τάση της εποχής και με  εξειδικευμένα συνεργεία προσφέρουμε άρτιο αποτέλεσμα κατασκευαστικά, αλλά και αισθητικά. Προεκτείνουμε το υφιστάμενο κτήριο σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας, πάντα με ασφάλεια,  συνέπεια και αξιοπιστία. 


Υποστυλώσεις

Η μελέτη του κτηρίου θα μας οδηγήσει στην κατάλληλη τεχνική υποστύλωσης του. Έτσι, θα σταματήσουμε τη φθορά που προκαλεί ο χρόνος ή κάποια φυσικά αίτια (σεισμοί).


Προκατασκευασμένοι - μεταφερόμενοι οικίσκοι

Προκάτ. Ιδανικό για προσθήκη στο ήδη υπάρχον κτίσμα ή σε νεο. Οικονομικό και απόλυτα ασφαλές, με τη σιγουριά Τζουλιαδάκης. 


Ξηρά δόμηση

Κοινώς, γυψοσανίδα. Ο πλέον γρήγορος και παράλληλα αξιόπιστος τρόπος για χωρίσματα και οροφές στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας  χώρο. 


Ελαιοχρωματισμοί

Με άριστης ποιότητας υλικά, εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα!


Θερμοπροσώψεις

Για δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το Χειμώνα, η εταιρεία Τζουλιαδάκης κατασκευαστική ακολουθώντας την τάση της εποχής, παρέχει στους πελάτες της και θερμοπροσώψεις!


Κτίρια – σοβάδες

Πατροπαράδοτα! Έμπειροι τεχνίτες, σίγουρο αποτέλεσμα.